nike roshe run Zelfgemaakte koekjes en karame

Zelfgemaakte koekjes en karamel snoepjes.

Speciale apparatuur: perkament of siliconen.

Verwarm de oven tot 170 graden of siliconen bakken perkament… Op de achterkant.

De chocolade chips in een roestvrij stalen bak, in de oven.De verwarming van de chip, totdat ze hun vorm, maar als je contact met ze, 8 tot en nike roshe run met 12 minuten nike roshe run .Je wilt niet gesmolten chocolade en thermische of zal worden vernietigd.Roeren tot het glad en glanzend.

Gesmolten chocolade pour klaar op de koekjes op de chip.Gelijkmatig verspreid in de vorm van 1 / 8 centimeter dik.En de koekjes van sorgho en sprinkles er bovenop.Het zout.Zachtjes nam de pan, gooide het op de toonbank, een paar keer.Dit zal bijdragen tot de samenstelling van hun neerslag.Laat bij kamertemperatuur BAR ongeveer 1 uur.De regels voor de 3 centimeter niet blokkeren.

Een glas water te vullen.

Een mengsel nike roshe run van suiker, sorghum en boter i nike roshe run n de pan, de verwarming tot boter, 3 tot 5 minuten.Bij de zoete melk ongeveer 1 minuut, koken, ongeveer minuten koken.Verwarming en blijven koken, zich voortdurend tot de vorming van een zachte bal, in de daling van de temperatuur van glas water of ijs lezen in een snoep – 240 graden, thermometers, ongeveer 20 minuten.Laat het mengsel in het gebruik van 5 minuten geleden.